Anunturi Imobiliare Promovate Gratuit in 2020

Anunturi Imobiliare Promovate Gratuit in 2020


Stim cat de anevoioasa poate fi cautarea unui cumparator pentru apartamentul sau proprietatea pe care o vinzi, de aceea IMBL.ro iti da o mana de ajutor garantandu-ti  un anunt imobiliar, gratuit, la crearea unui cont nou.

Atât adăguarea de anunțuri imobiliare cât și promovarea unui anunț imobiliar, în cadrul platformei IMBL.ro, se face prin intermediul sistemului intern de credite. Aceste credite sunt precum o monedă virtuală de schimb care asemeni unui sistem real de tranzacționare creează un mediu competitiv, operativ și echitabil pentru toți utilizatori. Concret fiecare utilizator poate folosi acest credit pentru a-și lista proprietățile aflate la vânzare, sau închiriere, sau pentru a-și promova anunțurile dar doar în limita creditului disponibil. Fiecare utilizator decide singur dacă vrea să-și folosească toate creditele pentru a promova un anunț , cum este cazul proprietarilor care de obicei au doar o singura proprietate de listat, sau pentru a lista cât mai multe proprietați, cum este cazul agenților sau agențiilor imobiliare.

Stim de asemenea ca cele mai fericite scenarii sunt acelea in care anuntul pus isi gaseste imediat cumparatorul, insa de cele mai multe ori nu se intampla asa. De aceea în fiecare lună contul tău primește automat un numar de 10 credite care să-ți ajungă să-ți promovezi proprietatea până ce aceasta se va vinde sau să continui să-ți adaugi proprietăți noi.

Ce înseamnă un anunț imobiliar promovat?

Promovarea unui anunt imobiliar inseamna ca

  • acesta este listat intotdeauna in partea de sus a paginii, in pagina principala si in categoria din care acesta face parte 
  • foloseste elemente de design distinctive, menite sa-l scoata in evindenta. prin comaparatie cu anunturile normale.

Cum promovez un anunț imobiliar?

Poți promova un anunț imobiliar în momentul adugării proprietății în platformă bifând opțiunea "Anunț Promovat" sau , ulterior, din pagina de editare anunț. De reșinut este faptul că această opțiune este disponibilă doar daca ai numarul necesar de credite în cont.

Cât este valabilă promovarea unui anunț imobiliar?

Promovarea unui anunt imobiliar dureaza 10 zile.


Întotdeuna există loc de îmbunătățiri astfel că pagina noastră de contact vă stă la dispoziție non-stop pentru propunerile și sugestiile voastre. 

Vânzare rapidă!

IMBL.ro 29.01.2020