Anunturi Imobiliare Gratuite

Anunturi Imobiliare Gratuite


IMBL.ro este o platformat online pentru postarea de anunturi imobilirare gratuite, din Romania. 

Sunt multe soluții de căutare sau promovare a ofertelor de pe piata imobiliara româneasca, mai este loc de inca una ? Noi credem ca da! Nu reinventează nimeni roata doar...o redesenează intr-o perspectiva proprie. Căutarea  căminului ideal poate fi de multe ori o mare bătaie de cap si la fel si vânzarea unui imobil. 

Ce diferit fata de restul ? Ei bine, nimic sau totul. Opțiunile pe care IMBL.ro vi le pune la dispozitie sunt regăsite peste tot dar nu toate  intr-un singur loc. De la mesagerie in timp real intre utilizatori pana la crearea de portofoliu imobiliar online totul este gratuit.  Faptul ca IMBL.ro nu este un proiect comercial asta înseamna ca aceasta nu are ca scop realizarea de venituri, drept urmare pe IMBL.ro nu exista reclame sau opțiuni plătite, toata lumea beneficiază de aceleași conditii de utilizare. In baza aceluiași argument, IMBL.ro nu transmite feed-uri sau informații de pe site  niciunui alt serviciu sau entitate.  Nu suntem cei mai buni dar cu siguranța ne străduim, fara avea vreun alt scop in afara de a excela in ceea ce facem.

Poate te-am convins, poate nu, dar ca sa fii sigur acorda-ne 5 minute si convinge-te singur adăugându-ti oferta imobiliara pe IMBL.ro. Avem o rubrica de contact unde ne poți spune orice parare sau sugestie ai avea cu privire la experiența avuta in platforma noastră.

IMBL.ro 24.01.2020